Servicii de recrutare

Servicii de recrutare

Servicii de recrutare, selectie si plasare de personal

Cel mai performant pachet de servicii de recrutare complete, dedicat pietei romanesti, care acopera nevoile de recrutare, testare si plasare de personal.

Principalul rezultat este dat de armonizarea constanta a structurii organizatiei cu obiectivele si cu piata pe care functioneaza, cresterea competitivitatii acesteia prin cresterea calitatii resurselor umane.

Va punem la dispozitie o echipa de specialisti in domeniul Resurselor Umane, ce se vor ocupa de multiple aspect legale pe care le presupune procesul de recrutare si selectie de personal. Externalizand aceste servicii catre firma noastra va asiguram o valoroasa economie de timp si bani pentru companie.

Recrutare si selectie

Prestarea serviciilor noastre catre companii de renume ne-a ajutat, de-a lungul anilor, sa ne cream o baza de date din care putem selecta potentiali candidati, capabili sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Recrutarea candidatilor:

Principiile de recrutare dupa care ne ghidam sunt urmatoarele:

  • alegerea surselor de recrutare cat mai diversificate;
  • efectuarea procesului recrutarii dupa o metodologie si strategie specific postului solicitat;

Preturi / Onorarii Servicii de recrutare

Preturile si onorariile se stabilesc in cadrul unei intalniri, nu va putem spune telefonic un cost estimativ. Acesta este unul competitiv si corect, ce reflecta serviciile prestate in totalitate.

Contactati-ne