Consultanta de piata

Consultanta de piata

Servicii de consultanta de piata

Consultanta de piata este un proces complex ce presupune deopotriva cercetari, analize si investigatii care fundamenteaza solutiile aspectelor problematice ivite in procesul decizional si prin intermediul caruia se contureaza un plan de actiune pentru un anumit domeniu de activitate.

Serviciile de consultanta oferite de noi sprijina organizatiile, atat publice cat si private, sa analizeze si sa-si redefineasca strategiile proprii, sa imbunatateasca eficienta activitatilor si sa-si optimizeze resursele umane si tehnice.

Cui i se adreseaza consultanta de piata?

Companiile performante apeleaza la servicii de consultanta fie din cauza unei incetiniri temporare a afacerii pentru care cauta o solutie de revitalizare, fie pentru ca vor o crestere a cotei de piata.

Din pacate, managerii apeleaza la consultanta de piata foarte rar din proprie initiativa si doar in momentele in care firma ajunge in situatii dificile, cum ar fi insolventa.

In cele mai multe cazuri, firmele de consultanta realizeaza un proces de convingere a managerilor firmelor, prin care este expusa valoarea adaugata pe care acestia o vor obtine prin apelarea la serviciile de consultanta.

Exista insa si manageri care, dupa un studiu al pietei, apeleaza la serviciile unui consultant pentru procesele de reorganizare, remedierea disfunctionalitatilor sau din dorinta de a creste cifra de afaceri a firmei.

Contactati-ne