Avocat in malpraxis

Avocat in malpraxis

Sunteti in cautarea unui Avocat in malpraxis ?

Suntem un birou de avocatura specializat pentru domeniul malpraxis. Avocatii nostri asigura consiliere crelor medicale dar si persoanelor fizice si se ocupa de tranzactii si dispute generale si complexe, de ordin uman, intre persoane fizice si cadre medicale sau institutii; Intr-o gama larga de domenii si sectoare, inclusiv ca avocat in malpraxis.

Oferim servicii de consultanta, opinii in malpraxis si mediere cadrelor medicale si persoanelor fizice. Asistarea si reprezentare in fata instantelor judiciare precum si a tuturor institutiilor de stat si particulare in vederea apararii intereselor clientilor nostri.


Avocat in malpraxis

Experienta si statutul nostru in Romania in domeniul malpraxis , ne permite sa aparam interesele clientilor in cele mai complexe spete.

Malpraxisul medical reprezinta acea eroare profesionala savarsita in exercitarea actului medical sau medico-farmaceutic, care da nastere la prejudicii pacientului si in consecinta, determina raspunderea civila a personalului medical.

In situatia in care un pacient considera ca personalul medical sau unitatea sanitara trebuie sa raspunda pentru malpraxis. Un avocat specializat in domeniul malpraxisului il poate consilia sa se adreseze organelor de jurisdictie profesionala ale medicilor. Are in vedere ca monitorizarea si controlul exercitarii profesiei de medic este realizata de catre Colegiul Medicilor din Romania si de Ministerul Sanatatii Publice. Astfel, art. 406 alin. (1) lit. k) din Lege, prevede ca atributie a Colegiului Medicilor din Romania organizarea judecarii cazurilor de abateri de la normele de etica profesionala, de deontologie medicala si de la regulile de buna practica profesionala, in calitate de organ de jurisdictie profesionala.

Daca este nemultumit de solutie, un avocat specializat in malpraxis sfatuieste pacientul se poate adresa instantei in cadrul unei actiuni civile.

Daca insa fapta constituie infractiune pacientul, prin avocatul sau se poate adresa organului de cercetare penala, insa acesta se poate sesiza si din oficiu.

Partea vatamata se va constitui parte civila in procesul penal, actiuneacivila se va alatura celei penale, urmand ca instanta sa se pronunte si pe latura civila. Daca instanta penala a lasat nesolutionata actiunea civila( in cazurile prevazute de lege), avocatul se poate adresa pe cale separata instantei civile.


Preturi / Onorarii Avocat in malpraxis

Datorita calitatii de practician Drept Administrativ detinuta de avocatii nostrii; Si datorita aptitudinilor de negociere si conciliere, firma noastra va poate sustine afacerea in perioade dificile prin consultanta legala si financiara. Preturile si onorariile se stabilesc in cadrul unei intalniri, va putem spune si telefonic un cost estimativ. Acesta este unul competitiv si corect, ce reflecta serviciile prestate in totalitate.

Contactati-ne