Avocat in Dreptul Concurentei

Avocat in Dreptul Concurentei

Sunteti in cautarea unui Avocat in dreptul concurentei ?

Suntem un birou de avocatura specializat pentru domeniul comercial / juridic. Avocatii nostri asigura consiliere juridica companiilor si se ocupa de tranzactii si dispute generale si complexe, de ordin comercial sau corporativ. Intr-o gama larga de domenii si sectoare, inclusiv ca Avocat in dreptul concurentei.

Oferim servicii de consultanta, opinii ca avocat in dreptul concurentei si mediere persoanelor juridice si persoanelor fizice. Asistarea si reprezentare in fata instantelor judiciare precum si a tuturor institutiilor de stat si particulare in vederea apararii intereselor clientilor nostri.


Avocat in dreptul concurentei

Experienta si statutul nostru in Romania in materie fiscala si juridica ne permite sa aparam interesele clientilor in cele mai complexe spete de litigii fiscale in dreptul concurentei de tipul: Concurenta comerciala, Concurenta comerciala neloiala , Protectia juridica a concurentei , Raspunderea juridica pentru faptele de concurenta neloiala , Raspunderea civila, Raspunderea penala, Raspunderea administrativa, Actiunea in concurenta neloiala, Prevederile comunitare in materia concurentei, Practicile restrictive de concurenta , Ajutorul de stat.


Preturi / Onorarii Avocat in dreptul concurentei

Datorita calitatii de practician in dreptul concurentei detinuta de avocatii nostrii; Si datorita aptitudinilor de negociere si conciliere, firma noastra va poate sustine afacerea in perioade dificile prin consultanta legala si financiara. Preturile si onorariile se stabilesc in cadrul unei intalniri, va putem spune si telefonic un cost estimativ. Acesta este unul competitiv si corect, ce reflecta serviciile prestate in totalitate.

Contactati-ne