Avocat drept fiscal

Avocat drept fiscal

Sunteti in cautarea unui Avocat drept fiscal ?

Suntem un birou de avocatura specializat pentru domeniul comercial / juridic. Avocatii nostri asigura consiliere juridica companiilor si se ocupa de tranzactii si dispute generale si complexe, de ordin comercial sau corporativ. Intr-o gama larga de domenii si sectoare, inclusiv ca Avocat drept fiscal.

Oferim servicii de consultanta, opinii ca Avocat drept fiscal si mediere persoanelor juridice si persoanelor fizice. Asistarea si reprezentare in fata instantelor judiciare precum si a tuturor institutiilor de stat si particulare in vederea apararii intereselor clientilor nostri.


Avocat drept fiscal

Experienta si statutul nostru in Romania in materie fiscala si juridica ne permite sa aparam interesele clientilor in cele mai complexe spete de litigii fiscale:

  • consultanta referitoare la problematica impozitelor si taxelor, aplicarea corecta a reglementarilor fiscale
  • proiecte de finantare, fuziuni si achizitii;
  • litigii fiscale.
  • asistenta in ce priveste obligatiile fiscale;
  • impozite directe si indirecte;
  • asistenta juridica in caz de control al organelor fiscale;
  • asistenta si reprezentare la instanta de judecata si autoritatile fiscale.

Preturi / Onorarii Avocat drept fiscal

Datorita calitatii de practician drept fiscal detinuta de avocatii nostrii; Si datorita aptitudinilor de negociere si conciliere, firma noastra va poate sustine afacerea in perioade dificile prin consultanta legala si financiara. Preturile si onorariile se stabilesc in cadrul unei intalniri, va putem spune si telefonic un cost estimativ. Acesta este unul competitiv si corect, ce reflecta serviciile prestate in totalitate.

Contactati-ne