Avocat Drept Comercial – Insolventa

Avocat Drept Comercial Insolventa

Sunteti in cautarea unui Avocat Drept Comercial Insolventa ?

Suntem un birou de avocatura specializat pentru domeniul comercial / juridic. Avocatii nostri asigura consiliere juridica companiilor si se ocupa de tranzactii si dispute generale si complexe, de ordin comercial sau corporativ. Intr-o gama larga de domenii si sectoare, inclusiv ca avocat drept comercial insolventa.

Oferim servicii de consultanta, opinii ca avocat drept comercial insolventa si mediere persoanelor juridice si persoanelor fizice. Asistarea si reprezentare in fata instantelor judiciare precum si a tuturor institutiilor de stat si particulare in vederea apararii intereselor clientilor nostri.


Avocat Drept Comercial Insolventa

Litigii fiscale, experienta si statutul nostru in Romania in materie fiscala si juridica ne permite sa aparam interesele clientilor in cele mai complexe spete de litigii fiscale.

Litigii comerciale, oferim clientilor asistenta in legatura cu litigii de natura comerciala avand la baza diverse cauze. Precum recuperarea creantelor comerciale, conflicte corporative, proceduri executorii, incalcarea prevederilor contractuale. Si rezilierea contractelor, fraude corporative sau infractionalitatea in afaceri si in aparatul de stat si tot ce tine de domeniul juridic.


Preturi / Onorarii Avocat Drept Comercial Insolventa

Datorita calitatii de practician in drept comercial insolventa detinuta de avocatii nostrii; Si datorita aptitudinilor de negociere si conciliere, firma noastra va poate sustine afacerea in perioade dificile prin consultanta legala si financiara. Preturile si onorariile se stabilesc in cadrul unei intalniri, va putem spune si telefonic un cost estimativ. Acesta este unul competitiv si corect, ce reflecta serviciile prestate in totalitate.

Contactati-ne